Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren More information

Gratis retourneren Voor 17u besteld, morgen in huis Gratis verzending boven €19,95 Lid van thuiswinkel.org

Retourprocedure

Retourneren:

 

Wanneer je niet tevreden bent over een aankoop, kun je je overeenkomst zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst ontbinden (dit heet herroepen). Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Wij storten dan het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) van de geretourneerde artikelen zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je herroeping terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald.


Retourvoorwaarden:


Een retour dient aan de volgende voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen voor volledige terugbetaling:
- de retourzending is inclusief een geldig aankoopbewijs;
- de artikelen zijn schoon en compleet;
- de artikelen zijn niet gewassen, of beschadigd;
- de artikelen bevinden zich in een toestand die overeenkomt met normaal 'pasgebruik' – zoals je in een reguliere winkel zou passen;
- de artikelen zijn indien redelijkerwijs mogelijk verpakt in de originele, onbeschadigde verpakking;
- alle originele labels en kaartjes zijn indien redelijkerwijs mogelijk nog aan het artikel bevestigd.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retour aanmelden:


Voordat je een artikel retour stuurt graag het retour aanmelden. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@hippemensjes.nl en vermeld daarbij de volgende gegevens:

- Naam
- factuurnummer
- Product(en) die je wilt retourneren
- Reden van retour (niet verplicht)

Vervolgens sturen wij u een retourzegel die u kunt uitprinten.

Deze kunt u op de verpakking plakken en inleveren bij het voor u geschikte postkantoor.

Door het gebruik van de retourzegel kost het retourneren u niets.Je kan ook gebruik maken van het Herroepingsformulier. Je kan deze invullen en naar ons toesturen.

Retourzending (kosten voor eigen rekening)
Na het aanmelden van je retourzending kan je deze inclusief pakbon retour zenden naar:

Hippe mensjes
Hoenderparkweg 170
7334 CC te Apeldoorn
Nederland

Ruilen:


Uiteraard mag je de artikelen ruilen. Dit kan binnen 14 dagen vanaf de datum dat de bestelling is afgeleverd. Zorg er wel voor dat de artikel(en) in de originele verpakking geretourneerd worden. Hangkaartjes, prijskaartjes etc. mogen niet worden verwijderd. Wij kunnen artikel(en) die gedragen, gewassen en/of beschadigd zijn niet retour nemen.

Meld een ruiling altijd aan door een mail te sturen naar info@hippemensjes.nl en geef daarin aan voor welk ander artikel je het product wil ruilen.